Bolehlav

Bolehlav

Anotace: a malé hrášky malachitu

Duclatí nabucaní andělíčci
smáli se mi nad hlavou
/svoji pisen prchavou/
šeptala růžová ústka
zlatým ouškům.

O smilování
prosily temné bedny
bez soucitu
v malých hrášcích malachitu

/ametystové vzdechy zdí/
padlé začátkokonce
/z jednoho hrnce/
jíme bezsrdcaté srny
/bezvousé stíny vědomí/
podlomení smyslů na zakázku absolutismu
moudří šneci v agonických skřecích DOST!

(a hlava stále bolí)
Autor Franti, 20.08.2007
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělé,
úžasné slovní tvary...
spare

22.08.2007 21:27:00 | spare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí