ona

ona

Anotace: ...

Ona je krásná
Chápu že se otáčíš
Ona je je hodná
Chápu že jí máš rád
Ona je úžásná
Chápu že jí obdivuješ
Ona je vtipná
Chápu že se směješ
Ona je.....falešná
Autor Janis Joplin, 20.08.2007
Přečteno 338x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí