Internet

Internet

Anotace: ....

V sítích internetu,
dráty propojeni,
se světem velkým,
denně víme u všem,
co se děje,
ať už v hudbu,politice,sportu…

icq,skype…
s kamarádi na živo mluvíme,
jen pár kilometrů,
dělí nás,
domlouváme se,kujeme pikle,lásku vyznáváme,
kam chystáme se?

tak jako mouchy,
v síti pavouků(reklamy,adware),
uvízneme bez pohybu,
koně trojské schované jsou,
pod www………….
hradby ohnivé nás brání,
před zlem,

však přijde situace,
kdy nic nezabrání,
net nefunguje,
my jsme pak,
jen sami…..(v tichu)
Autor Vlk v rouše, 21.08.2007
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

fet

29.08.2007 20:04:00 | pšouk

tak to je přesný a když byla ta bouřka a net spadnul... to pak teprv bylo...

22.08.2007 12:30:00 | black.heart

Úžasné..

22.08.2007 12:19:00 | Lenie

Bez netu jsou i výkřiky hluché...

22.08.2007 00:44:00 | Bíša

vauuu

21.08.2007 23:32:00 | Jsem ten kdo jsem

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí