Lodička

Lodička

Anotace: Taky občas míváte ty divné pocity v břiše a bojíte se?

LODIČKA

Lodička plaví se po moři
a nikdo už nevěří,
že dopluje

Všude kolem oceán,
nikde žádná pláň
Na loďce strach se plaví,
vlna se na ni valí,
unáší pryč ji,
pluje dál,
cíl svůj teď už má

Strach obklopí to město za mořem,
vezme všem celou tu krásnou zem
Bude smát se jim do očí,
do té doby,
než někdo silný zakročí

Pak teprve odejde,
půjde pryč
a od města zahodí ten rezavý klíč
Autor Véjinka, 22.08.2007
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí