To je můj život?

To je můj život?

Anotace: Pokusím se ho změnit nebo zůstanu stát a budu se dívat jak ubíhá????

To je můj život...
Chci,nebo nechci ho?
Mám ho vůbec ráda?
Umírám stejně každou vteřinou...
Jsem vůbec ještě mladá?
To je můj život?
Samé otázky...
Když odpovědi hledám,
žádné nenacházím...
prý nalézt je se nedá.
Je tohle vůbec život?
Dá se to tak nazvat
když někdo bloudí,ztrácí se?
Bolí to
a tak se někdy stává
že ke starým zvykům vracím se
a nechci přijímat nové.
A tak ubíhají dnové
mezitím co pláču nad rozlitým mlékem
a dávím se svým vlastním vztekem
nad svým životem...
Autor mosquito, 22.08.2007
Přečteno 238x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi jako každá tvoje básnička.

13.09.2007 09:30:00 | Azazen

Tohle je hodně dobré. A mně hodně blízké... fakt se mi to líbí.

08.09.2007 17:35:00 | stupid genius

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí