Zrcadlo

Zrcadlo

Anotace: možná je to i o mě, o tobě, ale dokonce možná i o tobě..... diky bari :)

Koukám do zrcadla,
kde slza upadla,
pak dívka si oči utřela,
koukla,
že zase brečela.

Oči jak uhel,
nos jak bambuli,
kdo by rád jednu kebuli?

Ošklivou, jak noc,
však všichni se ji snaží jít napomoc!

Já smutně na ni koukám,
a pomocnou ruku podávám.
Ona se však zalekla,
a do tmy mi utekla.

Smutně od zrcadla odcházím.
Se smutkem v srdci ho leštím.
Leštím tu lesklou plochu,
co mi v hlavě dělá jen neplechu.

Zrcadlo doleštím,
však plakat začnu nad tím,
co ukázalo
a co pravdou je, bude a bylo...
Autor Sairis, 24.08.2007
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

¨:-)............. nemám slov...

28.08.2007 10:51:00 | Motýl v říši divů

Vzkaz k anotaci, nemáš zač šari;)

24.08.2007 22:06:00 | kulí očko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí