Čas změn

Čas změn

Anotace: Nemá cenu víc představovat.

Co s tímhle budižkničemu
co furt kouká na fotbal?
Co pivo pije stále k němu,
a na mě se nekoukal.

Našla jsem si za něho náhradu
přitažlivěho prima parťáka.
Oba milujem naši zahradu.
A taky má rychlýho sporťáka.

Bývalýmu dala jsem rychle vale,
nechápu, proč jsem se vdávala.
Řekla jsem mu to v pivním sále
a za svým princem klusem spěchala.

Manželství trochu více zavazuje,
stejně jako štěstí rodinného krbu.
Každý své štěstí někam zahazuje,
a pak chodí v bludném kruhu.

Žít naplno, dokud jenom můžeš,
potom se dostaví únava.
Potom jenom stárneš a taky stůněš
a život už začíná být otrava...

Žíj naplno, jak jen vůbec můžeš,
najdi si tu pravou cestu životem.
Potom jenom stárneš a taky stůněš,
a objevuj věci, co se skrývaj za plotem.
Autor jehlaspichlas, 26.08.2007
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Oprav si: z čas zmněn na čas zmeň

28.08.2007 16:02:00 | Hannazka

mluvíš jako starý, zběhlý pardál...
A proto se teda říká, že dobrá hospodyňka i přes plot pro pírko skočí (a vona jen zahejbá starýmu, aha :-)

26.08.2007 15:22:00 | Rybí_kost

Pěkná báseň.Žít naplno-snažím se.

26.08.2007 14:42:00 | s.e.n

Už jsem za tím plotem pár věcí objevil.

26.08.2007 13:04:00 | Psavec

Opravdu moc krásné... :-)

26.08.2007 12:06:00 | Nikytu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí