Nekonečná noc

Nekonečná noc

Anotace: bolest, co pokusíš se léčit laskavostí a každý den dům plný hostí a kámen, co přivážeš na nohu nedůvěře a s odvahou ukážeš zradě dveře

hrozny bílých hvězd
pro pocit věčnosti ...
neznámé pocity,
které tě nezprostí -
ani touhy
a ani závislosti....
zavřeš oči - ty brány do duše,
přesto budeš žít
v tom stejném čase,
jenž pomalu dál kluše
ve stejném zmatku - zdá se...
noční chodby bez světla,
kam jsem se to připletla,
osleplý motýl
jako by nebyl...
mdlé světlo měsíce přízraků
zbarví můj život nabílo,
a pár roků
se pak nic nestalo....
marné hledání ukončí svítání...
ty zlaté obzory
vnutí mi znovu dech
a já poznám svět z výšky
a na křídlech...
Autor Verena, 27.08.2007
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

oslovila mě..

28.08.2007 20:38:00 | Actafool

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí