To zběsilé tik-ťak

To zběsilé tik-ťak

Anotace: Ve stálém spěchu doufáme v budoucnost a realita nás míjí..........

Kdo jen ti dovolil,
mazat v mých vzpomínkách..?
Detaily na blízké.........
jsi krutý,jsi vrah!

Tak přece zastav!
Dej navíc pár nádechů.
Zavřu si pod víčka...
ty chvíle bez spěchu.....

Čase,ty prokletý!!
Být tam ,kde před lety...
Dnes píšeš mi po těle,
jak staří jsme přátelé...
Autor pody, 27.08.2007
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...a také věční nepřátelé! ...Krásně popsáno!

27.08.2007 13:37:00 | Jiparo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí