odkud

odkud

Anotace: dadadddadada

dokud budou v lesích stromy
dokud po nebi srší náhody
dokud je v rybnících plno vody
dokud si tu ty,mám na rukou okovy

dýchal bych pod vodou za tebe
snesl bych ti k nohám pudrové nebe
pomůžu ti ať ti křídla nerostou
pojď se mnou zaslouženou cestou

pojd vidím co chci
pojd chci te videt vedle mne
empathy for me...
Autor LaBiL, 15.05.2005
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí