Krása

Krása

Anotace: Vzpomínka na dospívání .

Vsadil jsi na dívku,
s krásnou tváří.........
Prý krása vítězí.....
a oči jí září.....

Pak zevšedněla krása její,
ty rád bys slyšel slova,
že navždy bude jenom tvojí......
že v náručí tvém se schová.......

Dnes oči barvy nebe,
nezáří pro tebe.......
že byl jsi kdysi
blázen do ní?
hloupý příběh,
hloupé snění...
Autor pody, 29.08.2007
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí