=( ... Tati..!!

=( ... Tati..!!

Anotace: chtěla bych mu toho tolik říct ale.....nenacházim slova

....
"Řekni jí prosím,že jsem tu byl,
a že jsem fakt nemoh zdržet se dýl,
a že je mi líto slzy,co kvůli mě jí po tváři tekla,
a že jsem ji dostal do jejího pekla.
Že je to pořád moje malá holčička,
a kdykoliv bude chtít,dám jí pusu na víčka.
A že jestli přijme mojí omluvu,
slíbím jí,že už jí víc trápit nebudu!!
Že jsem její táta,ať se stane cokoliv,
a že ze srdce jí přeju,ať jí život nebolí!!!..."

Kolikrát si přeju,abys řekl tohle,
nebo abys mi věnoval aspoň trochu milej pohled.
Už nechci,aby se mi tohle všechno jen zdálo,
vždyť já se snažím a ne zrovna málo!
A když někdy už prostě nemůžu dál,
snažim se vydržet,kde kdo jiný by to vzdal.
Někdy jsem jen světlo v temný tmě,
a tiše si přeju,ať zas máš rád jen mě!!!!

....Prosím...
Autor Sana.sorrow, 30.08.2007
Přečteno 536x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kéž vzal by Tě do zrcadlové síně
kde třpyt, lesk a stín válí se líně
tam toužený úsměv by srdce zaplavil
že lásky svit celou dobu tak blízko byl!

30.09.2007 13:08:00 | SunnyRain

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí