Smutná cesta(první část)

Smutná cesta(první část)

Anotace: ...jen tak se vracím z práce a dívám se okolo...

Procházím se naší matičkou všech měst,
necítím se skvěle, nedokáži ten pocit popsat,
kousek zklamanosti, nad tím vším okolo,
špetka zloby na lidi, kteří všude jsou,
drobek pýchy nad historií této země,
ale po tváři stále mi kanou slzy,
za to, co z toho všeho je teď...

Kousek přede mnou pomalu projíždí "tip" v bavoráku,
usměvavá blondýna na vedlejším sedadlu,
ruku v rozkroku, zároveň hladí ho po nabouchané prkenici,
dívá se na mě a já ji poznávám, vždyť s tou jsem chodil do školy...

Něco uvnitř mě pomalu puká, srdce to není,
jen krunýř, který to vše drží pevně pospolu,
tu lítost nad tím vším okolo, tu zlobu,
pomalu jdu dále, pomalu pláči, více a více...

Vlastně odcházím z práce, mířím na Václavák..
Autor Láďa, 30.08.2007
Přečteno 299x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:) hele co tak se někdy setkat pod koněm a zajít třeba do dobré čajovny ? Třeba tvůj zrak začně víc vnímat i to hezké v Stovežatej

30.08.2007 22:34:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Je mě s Tebou, z to smutno...

30.08.2007 22:07:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí