Zvířátko

Zvířátko

Anotace: Tohle jsem psala, když mi blo asi sedm nebo osm a ted, když jsem uklizela jsem ji našla anapadlo mě dát ji sem...

Máme doma zvířátko,
malinkaté štěnátko.

žere všechno i oves,
vyroste z něj maxipes.

To je náš malinký psík,
až vyroste, bude Fík.

Bouda psíku byla malá,
pomalu se rozlámala.

Do domu se nevejdeme,
Fík je všude, kde se hneme.

Náš veliký Fík,
velmi brzy chcíp.

Táta hned vzal lopatu, vrtačku a rýč,
než bys řekl švec, Fík už byl pryč.

Deset metru pod zemí,
náš Fík odpočívá,
jenom bůh už ví,
co ted v sobě skrývá...
Autor snoowoo, 02.09.2007
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí