Naučná

Naučná

Anotace: ---

Nebojte se, milé děti.
Když pijete od desíti k pěti,
pořád se zarazíte o dno.
Ať sklenice, láhve či peněženky.
Že vaší smůle není rovno,
dno je dost tenký.
Takže z další flašky alkoholu
se odrážíte jenom dolů.
Holt, komu není zhůry dáno,
tomu není pomoci.
Pak už nenadáváte si ráno,
nemáte splíny po noci.
Pak máte pro strach uděláno,
pak vám to prostě vždycky sedne.
Nebojte se, milé děti.
Od pěti cesta je jen k jedné.
Autor Maly_Al, 03.09.2007
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chtěla jsem napsat, že je to kravina o ničem, ale konec mě dostal, takže 100:-)

03.09.2007 12:29:00 | stupid genius

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí