Pár chvil

Pár chvil

Anotace: nojo další báseň/nebáseň, však vy už to určo znáte ...

*****
Dej mi pár chvilek pohody a lásky,
věnuj mi úsměv něhy a spásy.
Obejmi mě a NA MĚ se usmívej,
chytni mě a do vlasů mi pusu dej.
**
Jak člověk zbláznit se může během pár chvil,
najednou je věcí co by zahodil!
Zahodit priority, zahodit strach,
jen stát a Tebe objímat.
**
Zapomenout na svět, zapomenout na realitu,
jen abys neutek a já nevidela jen mizící siluetu.
Prosím! Pro těch pár chvil,
já chci, abys tu se mnou byl!
**
Zahodim šance a zahodim jistotu,
"proč?" to si teď často říkám
a jen se sebe ptám
"tak sakra mám?"
**
Pro těch pár chvil nemůžu spát,
za těch pát chvil stačila jsem srdce dát..
na těch pár chvil s úsměvem vzpomínám
tak mi jich prosím ještě pár dej..
**

Jen pár chvil..
***
Autor Ange Gardien, 03.09.2007
Přečteno 372x
Tipy 1
Poslední tipující: mauvais-ange
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí