Víska v horách

Víska v horách

Anotace: ...................

V malé vísce,
která schovaná je v kopcích,
vede cesta lesem,
kde sochař pracuje,
již jednu zimu,
z kamenných kvádrů,
co mu minulé léto přivezli,
na mezcích pracovitých,

jeho ruce,
staré a vrásčité,
dělají divy,
lidské tváře a těla,
objevují se každou ránou,
do kamene studeného,

žije sám nyní,
o svou lásku,
ve zbytečné válce přišel,
přes jeho ruce,
vzpomínky jím procházejí,
jak příroda se jarem probouzí.
Autor Vlk v rouše, 04.09.2007
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tato. oslovila hodně :)

09.09.2007 15:19:00 | brooklyn

smutné docela... zůstat sám

06.09.2007 23:37:00 | Nikytu

Tady bych ti vytkla jediné slovo - pracovitých

05.09.2007 20:38:00 | Elvien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí