Úterní

Úterní

Anotace: září

jak ptáci po obzorech
na pláních hledám své
zatoulané draky.

z papíru.

na míru
vystřelím si růži
na omšelé střelnici

na lžíci
utopím svoje smutky
smutky úterní

pomocí dětských slov a rýmů
vyjádřím křídou chodníků
mezníky slov.

bez bázně a hany
zdravím vás, mí pohané
svou vířivou nevírou
řekli jste mi víc naž kazatel
co stojí na náměstí Míru
a prodává hořké párky.

"párky z velké dálky"
z dálky za mořem
za hořem
za mým kávovým hořem
co utápím po lžičkách
ve sladké tekutině slov.
Autor Franti, 04.09.2007
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o)

04.09.2007 19:03:00 | Bíša

někdy to na človíčka dolehne ...
... smutek ho přehne, ...
zmuchlá do koule, nadělá boule ...
.... a potom ... odběhne ...

*- .. jo skfělá náladovka, ... s podělaný nálady ... :-((

04.09.2007 18:35:00 | HarryHH

není...

04.09.2007 17:10:00 | Franti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí