Střípkem

Střípkem

Anotace: prostě střípkem

Jen dalsi stripek
z rozbiteho zrcadla
dílkem z mozaiky
která se rozpadla

jsem
a nechci být

hledačem pravd
co uvěřil klamům,
s rukou v kapse a v ní strach
že se jím stanu.

Kdo mě vrátí nazpět,
a mozaiku sestaví,
snad ona, snad On?
Možná mě zpět postaví
až jen pohřební zvon.

A možná...
Autor malynos, 04.09.2007
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mozna se dockame i...

09.09.2007 00:17:00 | UNDEAD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí