Setkání..

Setkání..

Anotace: ..v davu

Poslouchal písničky a chtělo se mu spát,
rozsvítil svíčky a začal ji psát.

Slova o těch dvou a setkání,
pak čekal co se mu za odpověď vrátí.

Usínal se svíčkami,
když mu přišlo psaní:
"Sejdeme se na akci",
kterou koncert provází....

....tak ji hledal v davu,
který nevěděl kde má patu, hlavu.

Setkali se u stánku,
s představou, že jsou sami v altánku.

Koukali se na nebe,
po očku i na sebe,
v letní chladné noci,
smáli se a povídali.
Autor MFNL, 06.09.2007
Přečteno 363x
Tipy 1
Poslední tipující: Erion Fate
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

držím palečky:o)

06.09.2007 17:15:00 | kakaoo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí