pražský podzim

pražský podzim

Anotace: .

v tlukotu srdce
rozeznávám rytmus
pražského podzimu.

mokrých laviček
starých psů
sny, co se splnily.

...a právě že se splnily
jak moc jsme chtěli

a já chtěla až moc.

teď už zbývá jen
kopat do listů

a hrát si na jaro
s maskou alegorického vozu
když místo saxofonu
hraje jen srdce
jednotvárnou
životadárnou
symfonii světa.
Autor Franti, 06.09.2007
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

to je oravdu povedený, originální=)

08.09.2007 21:14:00 | Já Esther Ruth

Pěkná báseň, Server je jak to počasí...

06.09.2007 22:30:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí