Ty

Ty

Anotace: někdy prostě nejde zapomenozut

Západ slunce zaútočí dříve než se setmí,
však nepřekoná Tvých krásných očí jeden pohled letmí.
Vítr letí poli klasu, nebem , mechem, tůní,
cítím barvu Tvého hlasu ba i Tvoji vůni.
Hromy, blesky na obloze objeví se prudce,
pod stromy teď stojím stroze v nich vidím Tvoje ruce.
na poli všech krásných květů královnou je růže,
má sladké kvítky ze sametu, tak jako Tvoje kůže.
Svítání mi trhá sen o Tvém sladkém smíchu,
snad přečkám zas další den a přijde má noc hříchu.
Autor PZ, 07.09.2007
Přečteno 350x
Tipy 4
Poslední tipující: jitka.svobodova, Nemůžu zapomenout
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Znám ten pocit...krásně napsaná, od srdce...

02.10.2007 20:00:00 | Markéta..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí