Z balkonu

Z balkonu

Anotace: taková večerní...

Na nebi obloha
zahalená do hvězd
(saténové šaty už totiž vyprodali)

měsíc
jako tenisový míček
zastavený v letu

uši mi zaléhají
- tolik hluku -

vypněte už někdo to ticho!

na nose přistávací dráha
pro světlušky

a vlastně to všechno dohromady
nemá žádný význam

jen pár slovíček
(bez jediného rýmu)

snad jen tu kometu
co mi spadla
do šálku
s kávou

…zamíchám umělohmotnou lžičkou…
Autor kulí očko, 07.09.2007
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ne, ticho nevypínat...prosím!

07.09.2007 21:13:00 | Veru

Skvělá

07.09.2007 20:43:00 | Lucie Teru

rozpustí se?

07.09.2007 20:41:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí