Můj svět

Můj svět

Anotace: Tak to je a tak to bude

Bez růžový,bez kluků,
bez zlosti a bez křiku.
Žádný EMO,žádný slzy,
žádný sliby typu "brzy".

Opovržení jde stranou,
stačí úsměv na uvítanou,
člověk s maskou přítele
Tě doopravdy zahřeje!

Nemusíš se zítřka bát,
stačí jen se usmívat,
a starosti zmizí,
(když úsměv bude ryzí)!

Néé to není na hlavu,
jen smích místo pozdravu =)...

>>>>Nechte si ten milion přechytralých vět,
vždyť je to jen můj...jen a jen můj svět!!!<<<
Autor Sana.sorrow, 08.09.2007
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I když svět nebývá jen Tvůj a Tvůj,
za úsměvem na tváři dál si stůj!

30.09.2007 12:58:00 | SunnyRain

hezké...tu a tam něco chybí,občas něco navíc, ale pěkný

(např. bych tam dal ..."na vítanou" a "opravdu tě zahřeje"
...ale to jen námět k zamyšlení :-)

09.09.2007 13:30:00 | jasix

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí