Vzdávám to...

Vzdávám to...

Anotace: Už nemám sílu postavit se proti tomu, co mě čeká.

Nemám sílu stát a nemám chuť se prát!
Tenhle svět mě nebaví!
Někdo mě obviňuje, někdo mě miluje a
já mám z toho strach...
Už tenhle svět chápat přestávám,
bojim se, co bude dál.
Nechci už bojovat,
chci zanechat války!
Vim, že na to mám a
bojim se jít dál!!!
Srdce buší na poplach,
krev tepe ve spáncích.
Je to jak nějaká hra,
co jednou špatně skončí!
Opírá se do mě tma...
Nepoznávám se, když se podívám do zrcadla,
vidim jen dvě oči, jak civí do prázdna!
Zabíjim odraz svůj a
k zemi se zhroutím a
ze snů už se neprobudim...
Autor Cassée Moteur, 11.09.2007
Přečteno 341x
Tipy 3
Poslední tipující: Alien.v.v.s., JohnyD., kryndy
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné, tohle mi něco dost silně připomíná

31.03.2011 20:56:00 | Alien.v.v.s.

výstižná básnička...mám stejné pocity...ale rozhodně to nevzdávej!!!

11.09.2007 22:55:00 | sht1

hezká básnička , mívám někdy podobné pocity

11.09.2007 21:29:00 | Peavey

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí