Srdce

Srdce

Anotace: srdce

_______________________________
_____???????_______???????_____
____?????????_____?????????____
___????????????_????????????___
___?????????????????????????___
___?????????????????????????___
____???????????????????????____
_____?????????????????????_____
______???????????????????______
_______?????????????????_______
________???????????????________
_________?????????????_________
__________???????????__________
____________???????____________
______________???______________
_______________________________
_______________________________
ěščřžýáíéůěščřžýáíéůěščřžýáíéů_
Autor SantanderEntré, 12.09.2007
Přečteno 429x
Tipy 8
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Těšínský, drahý, Maro Deives, blue
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

???
??
??
??
??
??

27.03.2008 22:08:00 | drsnosrstej kokršpaněl

hledám tuhle báseň už tak dlouho!

12.11.2007 00:19:00 | blue

škoda,že někteří lidé neumí číst mezi řádky...tahle báseň má sílu...sílu prvotního pootevření úst v němém úžasu

11.11.2007 21:15:00 | ztracená

:-)

12.09.2007 20:19:00 | Veru

Jen bláznivý matematikové
snaží se vypočítat rovnici srdce
jako by bylo vypočítatelné

12.09.2007 17:42:00 | Lucie Teru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí