Básnička od srdíčka...

Básnička od srdíčka...

Anotace: pro mojí kamarádku :o)

Jsi jako můj tajný sen,
o kterém snila jsem den co den.
Sen, který by pochopení pro mě měl
a svoje velké srdce otevřít mi směl.

Znám tě pouze kratičko,
můžu si u tebe vylít srdíčko,
toho si vážím a né maličko,
jsi pro mě hrozné zlatíčko.

Věřím ti, Šáríku,
tajemství máš v malíku,
nikdo se ho nedozví,
i kdyby škemral snad sto dní.

Jsi jako moje sestra,
kterou jsem nikdy neměla,
snad se mi to nezdá,
ve snách bych být teď nechtěla.

Je to pár týdnů,
co jsme se poznali,
když do budoucnosti vzhlídnu,
už nestojím sama v povzdálí.

Co nakonec této básně říct?
Snad jen že MTMR a nechci o tebe přijít!

Tvoje Barčí :o)
Autor Melounekk, 14.09.2007
Přečteno 1207x
Tipy 2
Poslední tipující: 1dvatri, zzlatý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

tip za obsah, je vidět, že potěšila
(na ST je tam pro mě moc zdrobnělin) ;):)

20.10.2009 12:54:00 | 1dvatri

Když všichni odcházejí, přítel přichází...

17.07.2008 08:21:00 | zzlatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí