Deníčku..

Deníčku..

Anotace: ...=)

Řekni mi deníčku,co jsem ti psala,
koho jsem měla a neměla ráda.
A proč jsem brečela,tenkrát,při měsíčku,
a co jsem si v deseti zpívala za písničku.

Do koho byla jsem zblázněná po uši,
a kdo všechno řekl mi,že mi to nesluší.
Kolikrát jsem si ošklivě odřela koleno,
a kolikrát mam mi řekla,že jsem poleno.

Kolika lidem jsem stačila ublížit,
a kdo všechno mě ošklivě ponížil.
Proč kdysi dávno osud chtěl,
aby člověk na člověka zapomněl.

.... a proč pláču i dnes,ikdyž tajně pod peřinou,
vždyť dávno už si nehraju na holku malou a nevinou!
Autor Sana.sorrow, 14.09.2007
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle je opravdu moc krásná!!

Ten, kdo se nebojí trní a šrámů,
kdo nezapomíná na kroky po neznámu,
nabírá krásy s každou novou jizvou.
Nepláče, vždyť zář má v sobě čistou!

30.09.2007 13:03:00 | SunnyRain

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí