Dravá?

Dravá?

Anotace: .o)

V každém z nás je nějaká šelma,
Podřimuje, spí, hned není zřejmá.
Stačí však tiché slovo, pohyb malý,
K uvědomění, abyste poznali,
Že vzbudí se, protáhne se, ožije,
Divokost, spontánnost v ní, tady je.
Uklidníš ji, utišíš ji,
Jen pokud nasytíš ji.
Potrava však není vždy stejná,
Různé druhy žere ta šelma,
Jednu nakrmíš nespoutanou svobodou,
Druhé ty porce stačit nebudou,
Bude chtít víc vzrušení v každém soustu,
Milování, bláznovství a sexu spoustu.
Má šelma je velmi zmlsána,
Chce celého tebe, od noci do rána.
Autor Martinecka23, 17.09.2007
Přečteno 355x
Tipy 5
Poslední tipující: cevert
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přesně popsáno, jsme vlastně lidošelmy,pravdivý 1*

18.01.2008 13:05:00 | cevert

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí