Dítě

Dítě

Anotace: myšlenky a emoce

maličké dítě si zapomnělo hrát
je mu smutno
a svět se točí točí nejde spát
stavím si malý z písku hrad
bez oken bez vstupních vrat

ubíhá čas a písek studí
pod dětskou šíjí a hlavičkou
zabíjím nudu dětskou písnickou
a děcko pláče

tam kde se rodí nová stvoření
tam kde se písek v hrady mění
sedím teď sama s hrozným tušením
že se to dítě v trosku změní
Autor Lasska, 03.09.2004
Přečteno 623x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí