Pohádka

Pohádka

Anotace: Pohádka, která má začátek i konec,jako každá...

Je jedna hodina po půlnoci,
či dvě hodiny nad ránem.
Ja chtěla bych být Dartaňanem,
Sheakspearem či Ciránem.

Ciránem co odhazuje svůj širák v dál,
já odhodila bych své svědomí,
myšlenky, život spackaný co mám.

Své činy, kterými tak těžce raním,
sebe, své blízké, přátele,
vím, že s tím si teď asi neporadím.
Pohádka nezačíná vesele.

Život trpkne mi s každým nadechnutím,
začínám myslet na zítřek,
co bude, až se ráno vzbudím?

/Mušketýr už mě nepolíbí,
láska se zlehka ztratila,
klobouk se někde v dálce choulí,
tak nebreč...
pohádka skončila/
Autor Pišák, 21.09.2007
Přečteno 350x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

život není tak zlý, jak to někdy vypadá ...a že ti teď připadá, že všechno je špatné, a že už nikdy nebude líp ? ale bude, holka, neboj ....zázraky se dějí ...

11.10.2007 07:47:00 | pavlis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí