Balada o španělsku

Balada o španělsku

Anotace: Možná to není přímo balada,ale připadlo mi vhodný to tak nazvat....

Balada o Španělsku

Tmavorudé šátky
Navlečené na opálených bocích,
Od alkoholu zátky
Létající v tmavých nocích.
Slunce,moře,jídlo-
To vše nás do Španělska přivábilo.
Spousta chladivé zmrzliny,
Temperamentní hudba a kytary,
Paela a býčí zápasy-
O tohle všechno našinec přichází.
Autor .K.r.i.s.t.y., 21.09.2007
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuju!

03.10.2007 17:41:00 | .K.r.i.s.t.y.

při tvém věku jen tak dál

21.09.2007 22:56:00 | okapovaroura

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí