Dívám se na řeku a sním

Dívám se na řeku a sním

Anotace: ...

do dlaní očima
maluju duhu
mraky podepřený
o nejbližší strom
mrkají z výšky
panenka z porcelánu

slunce ten
oheň bez popela
až pod jazykem
spálí chuť
na milování

už skoro bez dechu
sahám
na dno tvojí tváře
nerozumím
tvým povzdechům
vždyť jsem tak blízko

léto líně podřimuje
v misce čaje
Autor maena, 22.09.2007
Přečteno 325x
Tipy 7
Poslední tipující: hanele m., Lota, Romana Šamanka Ladyloba, Lucie Teru
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...tvoje slova číst je požitek...

06.01.2008 14:29:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí