Tajemná síla

Tajemná síla

Anotace: .........

Sbírka: Víla

Ty jsi víla
já blázen co v Tebe věří
že srší z tebe tajemná síla
co nic na světě nezměří.

Tu sílu fyzika nezná
ani jí popsat neumí
je krásná vlídná něžná
ale nikdo jí nerozumí

Ta tajemná síla hřeje
ale i chladí
tvář rozesměje
když duši smutek svádí
dokáže i roztočit svět
co se točit nechtěl
donutit vykvést květe
tam kde ho nikdo neviděl

To přátelství je tou silou
co dokáže zázraky
i když třeba nejsi vílou
snad kamarádka na věky.
Autor přema, 22.09.2007
Přečteno 634x
Tipy 3
Poslední tipující: Siréna, Já Esther Ruth
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

docela pěkný, s občasným použitím dobře prověřených obratů..=)

13.10.2007 15:27:00 | Já Esther Ruth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí