Terezín

Terezín

Anotace: Světu 2..

Sbírka: Světu 2

Sto tisíc duší
sivých jak stín
poznalo krásné
město Terezín.

Pán Bůh šel spát
tak muziko hraj!
Amotto dneška?
Arbeit macht frei!

Černý jak noc
z komínů dým
z komínů jěž patří
městu Terezín.

Černý jak noc
tenhleten kraj,
ve kterém platí, že:
Arbeit macht frei!

Kdo z nás dnes může
odčinit vinu,
která patřit bude
navždy k Terezínu?
Autor Honzeek22, 21.05.2005
Přečteno 365x
Tipy 2
Poslední tipující: Ele...r
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tak to je dokonalé, až mě zamrazilo...

20.06.2007 22:03:00 | Ele...r

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí