Drahý "příteli"

Drahý "příteli"

Anotace: "K" - poslední pro Tebe, již dál už nebudu tolerovat Tvůj egocentrismus

Kdo ví jak to bude dále, můj drahý..
nevím, váhám snad, nevěřím?
Že tentokrát tu díru mezi námi zpravím..
Nevím ani jestli chci ..
Chci s Vámi zůstat v „sevření“ nebo útéci?

Co dal jste Vy mne a co já zas Vám?
Možná máte pravdu příteli ..
Že jen pesimismus znám ..
Ale to je přeci také druh určitého žití,
tak neviklejte mě v mém obyčejném bytí..

Naivní jsem, říkal jste, možná máte pravdu ..
že v myšlenkách na „lásku“ s Vámi chřadnu..
Však není cesty k pokračování,
chválení, vyhledávání a osočování...

Je konec drahý příteli, snad zapomněl jste už?
Ja infantilním životem žiji?
Jaké postavení k vám si udržuji?
Nechápete ? Či chápat nechcete?
Tak prosím, nejistotu ve mne popřete..

Možná je chvilkový pocit mi dává,
že egocentrismus Váš to se mnou vzdává..
Však upřímně, poprvé mi to nevadí..
Občas stává se, že dva si neladí..

Řekněte mi drahý, čím to je a proč?
Že nemůžu být s Vámi a přec se mi stýská...
snad myšlenky, city, srdce naše jsou si blízká?
Ne milenecky, ale ..snad přitahuje Vás, to, čím jsem..
sám to víte, nazval jste mne tak .. paradoxem.
Autor Analisieren, 25.09.2007
Přečteno 564x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

každý jsme hříčkou přírody, každý máme své paradoxy a co mne se může zdát na druhém nenormální tak druhému na mne se může zdát ještě nenormálnější ... kde jsou a kdo určuje pravidla jací máme být? Každý jsme sám sebou a buďme takový ... neměňme se k obrazu jiných.
Ponech v klidu plynout čas .. netrap zbytečně mysl svou ... nasedni na loď a odpluj na chvíli do země mihotajících se řas .... pohlédni mezi hvězdy a pozdravuj polárku ... ona je hvězdou nejjasnější a i do Tvé duše vnese asné světlo ... :-

25.09.2007 23:50:00 | vapiti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí