Mimozemšťan

Mimozemšťan

Anotace: Stejně jako píseň (báseň) dráha lásky, tak i tuto píseň zpíváme v naší kapele. Doufám, že se vám líbí.

Pár lidí před náma a
pár lidí za náma
do konce světa zbejvá
už jenom krok

na konci světa
bude odveta
ta která bude trvat
nanejvýš rok

nejsou to zelený
tříoký potvory
jak praví blázni
co povídaj že-

zlý mimozenšťaň
k nim zavítal
a zalehl na jejich
teplé lože

Ref:
Pozemský-nepozemský
vždyť je to fuk.
nemusíš na ítýho
použít luk
je to jen robot
co neškodí
tak stoupni do bot
a přileť vesmírnou lodí
sem k nám

společně s nima
ovládneme svět
zrušíme války
než bys řek pět.

Zvětšíme stromy
Zrušíme pohromy
Jen trocha překážek
Zbyde tu nám

Lásky bude více
Než nenávisti
Konečně budem si
Vědět co řííííííííci.

Ref:
Poz…
Sem k nám, sem k nám, sem k nám, sem k nám
Autor peťajs, 25.09.2007
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí