Bílá lilie

Bílá lilie

Anotace: nemyslete si, že sem suchar...

Tady zbyla po tvé paní
bílá lilie.
Každé tvé krásně přání
noci upije.

Tvá žena leží v zemi
a tvé dítě vedle ní.
Nepřej si jít za nimi...
to nesmíš... nic se nezmění.

Nepřej si, aby bůh na lidmi
zaplatil za to, co způsobil.
S tímhle nic nezmůžeš, odpust mi,
zabránit jsem se snažila ze všech suk.

Co ještě dál by sis mohl přát?
Peníze, či štěstí víc...
Nic co chceš ti nemůžu dát...
tak si nepřej nic.
Autor Mišpule, 26.09.2007
Přečteno 377x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo dobrý, jen nějaké chyby taky, 3. strofa...

28.09.2007 17:57:00 | Já Esther Ruth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí