Bouřlivé období

Bouřlivé období

Anotace: Pořád mám bouřlivé období... :o)

Bouřlivé období, říkáš?
Možná
Vždyť celé léto
Je ve znamení bouřek
Bouřkových mraků
Klenuté duhy
V několika dnech
Se proměnily dějiny
A každý čin
Má na čele nálepku pomíjivosti
Olíznutou známku své doby
Zpečetěnou životem nespolknutých slin
Čekám a vím, že teď nepřijde
A jestli jsi psal o klidném přístavu
- Jsem v rozbouřených vodách širého moře
V bouřlivém prostoru vln
V pohybu
V pohybu
V pohybu
Daleko od všech ukotvení
Autor Myška, 26.09.2007
Přečteno 347x
Tipy 2
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, trrtrr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rozumím,je to skvělé...

03.10.2007 23:57:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí