Zdraví

Zdraví

Anotace: co dodat

Zdraví je to nejcennější co máme.

Všichni to dobře víme
a přesto si ho vůbec nevážíme,
až když nás někde píchne,
až když nás něco bolí
uvědomíme si jací jsme voli.

Cigarety,alkohol,odpadky,
splašky,emise z výfuků,
igelitové tašky,
dusíkatá hnojiva
a co já vím co ještě,
všechno nás provází na naší cestě.

Sami si pod nohy házíme klacky
člověk na člověka jako pes.
Jsme na nejvyšším stupínku vývoje
díky za takovou čest.
Autor takova, 23.05.2005
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí