Nevěře

Nevěře

Anotace: Světu 2..

Sbírka: Světu 2

Na nebi žhnou dva druhy sluncí
dvojnásob pálí jejich žár.
Pro Tebe lásko! Já všemohoucí
vyrval jsem z těla ti masa cár.

Tobě lásko! Vytrh jsem z prsou
mocný sval, co srdce zove
a vyryl do něj svojí kudlou
jedno slovo.. Slovo: LOVE

Srdce jsem vyndal z Tvého těla
rychlým tahem ruky ven.
Máš to, co vždycky mít si chtěla.
Že prý pro mne bije jen!!

Na nebi žhnou dva druhy sluncí
dvojnásob pálí jejich žár.
Pro Tebe lásko! Já všemohoucí
od teď jsem jenom pekel král!
Autor Honzeek22, 23.05.2005
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí