Právě dnes

Právě dnes

Anotace: zítra také...

Anonymita davu
vykřiknout a pak se schovat.
Podle potřeby
ta slova opakovat.

Kdo vyčnívá
ten jen krátce žije.
Dobře se má
když svoje záda kryje.

Deviza dne
vládnout a v sebe hledět.
Vyplatí se
v zákulisí tiše sedět.

Ostré lokty
jen drzost nabrousí.
Davem projde
jejich ostří vyzkouší.

Spravedlnosti meč
bodnout se marně snaží.
Za ruku vedená
poslepu dáma stále váží.

Kdo v pomoc věří
pravdu krutou neustojí.
Víru činy zraněnou
předlouho si potom hojí…
Autor Modrý Adept, 28.09.2007
Přečteno 298x
Tipy 2
Poslední tipující: Martinecka23
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí