Došly mi nápady

Došly mi nápady

Když dojdou ti nápady
a inspirace,
když nevíš co psát,
pak operace
pod jménem Piš blbosti
tě zachráni od nemoci:
Došly mi nápady.

Tak píšu co mě napadá
a snažím se o nějaký rým,
avšak má mysl upadá
potřebovala bych tvůrčí tým.

Já vím, že je to dost trapné,
stejně to asi vymažu,
ani zamilované ani vtipné,
snad se tím nějak prokoušu.

Tak zatím, snad mě něco napadne
a v hodnocení buďte mírní,
snad má inspirace neupadne
do literárního bezvědomí.
Autor anděl s modrými křídly, 28.09.2007
Přečteno 381x
Tipy 5
Poslední tipující: Sleepwalker, Radek.oslov.Šafárik, Isobel, Cot death
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Spíš zapomnění,ale tam upadnem všichni..Postav rohlednu a třeba te někdy někdo uvidí..

17.04.2009 21:10:00 | Sleepwalker

bez napadu to nejde

07.04.2009 15:34:00 | Radek.oslov.Šafárik

Rychle oprav došly! mi nápady!

28.09.2007 17:01:00 | anek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí