Zrnko strachu

Zrnko strachu

Anotace: Báseň o strachu....

Zrnko strachu

Jen malé zrnko strachu ve mně
Působí, že celá země
Náhle pozpátku se točí,
Že mi tečou slzy z očí.
Jen malé zrnko strachu –
Jak hrst střelného prachu
A náhle okno otevře se,
Mé srdce celé otřese se..
Ten strach se stokrát znásobí a celý svět je naruby!
Ten strach, co jméno mé teď nese,
Nic víc se mnou již neotřese!
Autor Ammazonic, 23.05.2005
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí