Snění

Snění

Anotace: není to snad málo na hodnocení?

Posvětsené touhy
na voji zmrzlé šmouhy
stojící na nochách v bodláčí
píchají netlačí
Jdou za břeh evidence
podporují všechny milence
Zatracují nerozhodné
slitování mají pro svobodné
Pro lásku boží chci svět co neshoří
vášeň která nepohasne
pro všechny chvilky jasné
jehličnany co opadají
vlivem smutku obtězkaní
list co unese tíhu bytí
žárovku co zlatě svítí
nekonečné opojení
nesoucí to propojení
duše s tělem
těla s duší
naslouchají tvoje uši
Prosbám težce vysloveným
snad to není jen mojím sněním
Autor Sebastian_13, 23.05.2005
Přečteno 390x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí