Krása mládí

Krása mládí

Anotace: Vše nejlepší k tvým kulatinám,lásko má.

Písečné hodiny tiše klapou,
den za dnem,se snem, či láskou.
Jedno zrníčko jeden tvůj pohled,
každý dotek cinkajícího písku,
znamená jeden zlomek času.

Rok za rokem tykající si s osudem,
sešli se a odešli,
mnohé odnesli,mnohé přinesly.
Nevnímají touhu lidského věku,
kulaté číslo tvého věku překročilo řeku.

Malá říčka se jménem tvým,
břehem žijí rybáři s tichým tajemstvím.
Tiše zurčí a plyne stále dál.
Není to věk kdo nás by se bál.
Vlnka za vlnkou unášejí po proudu,
jakoby jimi sám čas utíkal

Život,má lásko,je tvůj král.
Láska jeho rádcem,
stesk však krutým zrádcem.
Květiny darem ti dám,
láska tvá jest krásná,patří květinám.

Vše nejlepší k narozeninám,
srdce díkem za to, že na světě tvou duši mám.
Hodně štěstí a plného zdraví,
prosím tvé srdce, ať ve jménu odpuštění praví.
Opatruj své dobré srdce,
ztráta tebe nesla by se srdcem trpce.

Miluji tě lásko, a vždy budu.
Autor Carlos, 28.09.2007
Přečteno 447x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé přání, vlastně mě to nikdy nenapadlo...Hmn a v tom je ta origina lita. Život jako podobenství o přesýpacích hodinách, jednotlivé události jako zrnka písku...je to tak přirozené. Tleskám...a tentokrát o to víc, že jsem tu dlouho nebyla - práce mě úplně pohltila.

08.11.2007 12:45:00 | Jituli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí