Pán s cylindrem

Pán s cylindrem

Anotace: Trocha optimismu :) Dobré ráno všem! *věnováno Sunny :)

Kráčí pán s cylindrem
snáší se na něj tisíce hvězd
jen trošku se usměje
a všechno kolem začne kvést.

Když ten pán s cylindrem
pohladí tě po tváři
zapomeneš na bolest
a Slunce se rozzáří

Růžovým kapesníkem
otře ti uplakané oči
a místo bolavých slz
ti tváře v rose smočí

Toho pána s cylindrem
potkat jen dobré věstí
vykouzlí ti úsměv
a jmenuje se Štěstí :)
Autor Euka, 24.05.2005
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí