Vrah můra

Vrah můra

Anotace: Noční můra shodila pohár vína. Rozbil se a v něm veškeré naděje. Čas vrátil pohár zpět a usmrtil můru, jak tomu už dávno mělo být.... POZN: Symboly: pohár- život; víno- radost; můra- strach; kocovina- omrzení životem; atd

Sbírka: Od A do Z

Rozbitá sklenice
ze střepů povíce
složila se zpět.

Vzlétla zpět vzhůru
míjejíc noční můru
žijící po pár let.

Ze střepů slepených
stekly na dno sklenice
kapičky vína.

Znova se ozval smích,
hlas bez konce, hranice
křičel: "Ať žije život a ne kocovina!"

Můra se zalekla
a pod silou hlasu
do vína zalétla
pro spravedlnost času.

A tak se utopila
a s ní veškerý strach..
ta slečna, co krev mi pila,
ta slečna a v ní vrah

mého života.
Autor Mia, 24.05.2005
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí