Možná

Možná

Anotace: ...

Možná tu někde jsi….

Možná obcházíš mou zvadlou duši
a vpíjíš se pohledem do bledé tváře
právě narůstajícího a sílícího smutku…

jen já o tobě nevím….

Možná halíš svou touhu do pláště
z pavučin,
a tím mne pak obepínáš a svazuješ…

je tak křehký….

Možná mne vyléčíš
ze samoty
a já konečně procitnu a zjistím,
že tu skutečně jsi…

jen pro mne….. možná….
Autor 28terri, 03.10.2007
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...naděje...

03.10.2007 11:25:00 | Žqáry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí