O Tobě

O Tobě

Anotace: a o mně:)

V Tvých očích jak bych zhlédl celý svět.
Svět, pro který stojí žít.
Ze všech zahrad ten nejkrásnější květ.
Za jehož krásu chci se bít.

Ve Tvém srdci jak bych slyšel zvony znít.
Mocně a nádherně pějí.
O těch tónech v nocích budu snít,
co Tebou prostupovat smějí.

Ve Tvém náručí bych přístav chtěl mít.
Za bouří v jeho teple se hřát.
Hvězdu na nebi pro Tebe rozsvítit
a s každou padající, Tvé štěstí si přát.
Autor DodgerKT, 24.05.2005
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Parádní...

27.09.2005 09:07:00 | JsemMaličký

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí